Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament de Manresa convoca el 15è Consell de Ciutat el pròxim dijous 9 de desembre

L'Ajuntament de Manresa convoca el 15è Consell de Ciutat el pròxim dijous 9 de desembre


01/12/2021

L’acte, obert a tota la població, es farà a les set de la tarda a l’Espai Plana de l’Om. Com sempre, hi haurà torn perquè la ciutadania pugui intervenir. L’Ajuntament exposarà els projectes de Manresa 2022 i de la futura Fàbrica Nova.

 

L’Espai Plana de l’Om acollirà el dijous 9 de desembre el 15è plenari del Consell de Ciutat de Manresa, el màxim òrgan de participació que impulsa el consistori. L’acte, obert a tota la ciutadania, començarà a les set de la tarda i  per assistir-hi cal reservar entrada a través de la web del Kursaal.

 

A l’inici de l’acte —que estarà presidit per l´alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia i conduït per la la regidora de Transparència i Govern Obert, Montserrat Clotet Masana— s’aprovarà l’acta de la sessió anterior del Consell de Ciutat, que va tenir lloc el 31 de gener del 2019 (el 2020 no es va celebrar a causa de la Covid).

 

Seguidament, el regidor de Turisme i Projecció de Ciutat, Joan Calmet Piqué, explicarà el projecte Manresa 2022 Transforma. A continuació, prendrà la paraula el regidor d’Urbanisme i Mobilitat, David-Aaron López Martí, que posarà sobre la taula el futur de la Fàbrica Nova.

 

Posteriorment, s’obrirà un torn obert d’intervencions i, finalment, l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, clourà l’acte. 

 

El Consell de Ciutat és el màxim òrgan de participació, amb les funcions d’informació, estudi, debat i assessorament per la determinació de les grans línies de la política municipal que incideixen en el desenvolupament estratègic, econòmic, social, cultural i sostenible de la ciutat.

 

Està format pels membres del Ple de la corporació municipal i pels components dels Consells de Districte i Sectorials. També pels representants de les organitzacions socials, sindicals, professionals i empresarials més representatives de la ciutat, nomenades pel Ple a proposta pròpia o de qualsevol consell de participació, i un funcionari municipal que donarà suport i aixecarà acta de la sessió.

 

 

*Imatge: 14è plenari del Consell de Ciutat, celebrat el 2019