Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Let's clean up Europe

Let's clean up Europe


El Let’s Clean up Europe són unes jornades que tenen com a objectiu conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Des de l’ajuntament ajudem a l’organització d’aquestes jornades de recollida i proporcionem tot el material de neteja necessari per a la seva realització. El Let's clean up Europe sol fer-se al març, però també us podem deixar material si des del centre educatiu es vol fer en qualsevol altre moment de l’any.

Per a més informació sobre el projecte de Let's clean up europe podeu visitar la web de l'Agència de residus de Catalunya.

Si esteu interessats en els tallers, podeu contactar amb nosaltres a través de l'adreça de correu: anellaverda@anellaverdamanresa.cat.