Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Microscopies

Microscopies


“Microscopies” és un festival d'art i paisatge que es duu a terme a l’Anella Verda de Manresa i que ofereix itineraris naturals juntament amb elements patrimonials vinculats a les tasques agrícoles històriques de l’entorn, molt vinculades a la pedra seca, la vinya, el secà, els horts...

Es presenten algunes intervencions artístiques efímeres i una de permanent, alhora que es duen a terme accions tipus performatives i d’itineraris de descoberta que combinen art i natura.

"Microscopies" ens ofereix la possibilitat d’obrir una nova mirada cap als espais naturals de l’Anella Verda, un conjunt d’espais lliures al voltant de la ciutat que cal conèixer, protegir, connectar i potenciar pels seus valors socials, ambientals, paisatgístics i productius agraris.

L’Anella verda no és un espai homogeni. Les característiques morfològiques i naturals de certes zones, les casuístiques històriques de la mà de l’home, i la repercussió de l’ús social dels espais naturals permeten identificar zones singulars amb personalitat pròpia i característiques diferents entre elles.

El potencial d’aquesta mostra Microscopies rau també en la possibilitat de recórrer els espais naturals que conformen l’Anella Verda. A través de caminar en podem conèixer els llocs representatius, tot gaudint dels seus valors patrimonials, naturals i culturals.

Podeu conèixer més detalls sobre el projecte al web