Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Excursions amb nens a 1 km de casa

Excursions amb nens a 1 km de casa


Amb la voluntat de donar idees de com aquestes caminades poden convertir-se en una oportunitat de gaudir de la natura, us proposem 10 recorreguts circulars per fer amb els més menuts. 

Es tracta d’itineraris de diverses llargades i dificultats, tot i que tenen en comú que no s’allunyen més d’un quilòmetre del punt de sortida. Les rutes recorren alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat: el parc de Puigterrà, el parc de Puigberenguer, el Cardener, la Sèquia, la torre Santa Caterina... En funció del punt de la ciutat on resideixin, els infants i la persona adulta que els acompanyi podran triar l’itinerari més proper. Es tracta d’indrets on els nens poden córrer i jugar, gaudir de bones vistes i veure arbres imponents, tot fruint de la natura a tocar de casa.

Els itineraris es plantegen amb forma circular, per no repetir trajecte, però si per l’edat o condició física de l’infant es creu convenient, es pot escurçar la ruta anant i tornant pel mateix indret. La idea és que els itineraris proposats siguin font d’inspiració en la sortida diària. Demostrar que es poden recórrer indrets poc concorreguts, a plena natura, a tocar de la ciutat.