Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Tallers de caixes niu i anellament científic d'ocells

Tallers de caixes niu i anellament científic d'ocells


Des de l’Ajuntament podem oferir diversos tallers de muntatge de caixes niu, revisió de caixes niu i anellament científic d’ocells. Tots aquests tallers es fan amb l’acompanyament de l’ornitòleg Marc Illa, que serà qui dinamitzarà els tallers.

La presència de refugi és un dels principals factors que afecten la reproducció dels ocells, igual que la presència de menjar i un entorn tranquil. Tant la presència de caixes niu com l’anellament d’ocells ens permeten fer un seguiment de l’evolució d’aquestes poblacions.

El taller de muntatge de caixes niu es pot realitzar a l’aula, es fa una breu introducció a l’inici i explicació de la importància de la col·locació de caixes niu. La revisió de caixes niu i l’anellament científic d’ocells se sol fer al parc del Cardener, ja que és la zona on es troba més diversitat d’ocells. Aquests tallers són adaptables a tots els cursos de primària i secundària.

Si esteu interessats en els tallers, podeu contactar amb nosaltres a través de l'adreça de correu: anellaverda@anellaverdamanresa.cat.