Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Dilluns vinent s'obre el període d'inscripcions per a la 6a Marxa del Pelegrí

Dilluns vinent s'obre el període d'inscripcions per a la 6a Marxa del Pelegrí


22/07/2021

La 6a Marxa del Pelegrí se celebrarà el diumenge 3 d’octubre i, enguany, compta amb tres modalitats diferents tot adaptant-se als diferents nivells dels participants.

 

A partir de dilluns 26 de juliol i fins divendres 1 d’octubre, ja es poden fer les inscripcions de la nova edició de la Marxa del Pelegrí, ja sigui online, a través de Runedia i els webs manresa2022.cat i manresaturisme.cat, o presencialment, a l’Oficina de Turisme de Manresa en el seu horari habitual (de diumenge a dilluns, de 10 a 14 h, i de dimarts a dissabte, de 10 a 14 i de 17 a 19 h).

Les tres modalitats del 2021 són: Montserrat 26, que recorre els 26 km de Camí Ignasià entre Montserrat i Manresa; Montserrat 8, una variació que permet fer els 8 km de Montserrat a Sant Cristòfol i tornar a Manresa en autobús, després de visitar la Fira del Montserratí; i Lluvià 15, els 15 km circulars d’Anella Verda que surten i arriben a la plaça Major després de passar per la Torre Lluvià i l’Oller del Mas.

La novetat d’enguany, Montserrat 8, permet les opcions de la modalitat clàssica i escollir entre el transport amb tren i cremallera fins al Monestir o bé anar per compte propi, però redueix la distància recorreguda amb un servei de bus que enllaça amb l’arribada a Manresa, ofert per l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar amb places limitades.

Una altra novetat de la Marxa és que aquest any l’arribada per a les tres modalitats serà al bell mig de la Plaça Major, davant l’Ajuntament, després de passar pel Carrer del Balç, meta habitual de les darreres edicions.

Totes aquestes novetats havien de posar-se en pràctica en la marxa prevista l’abril de 2020, però la crisi sanitària va obligar a ajornar la caminada fins a l’octubre del mateix any i, finalment, fer-ne una edició especial amb les mesures sanitàries pertinents i reduïda a 100 participants que van exhaurir totes les places disponibles.

Els preus de les inscripcions d’aquesta 6a Marxa del Pelegrí varien en funció de la modalitat i oscil·len entre els 8 i els 15 € i, un any més, hi ha l’opció de comprar paquets familiars amb descompte, formats per un adult i un menor.

La Marxa del Pelegrí és una de les activitats de Manresa 2022 més consolidades i arriba a la sisena edició amb una molt bona acollida. En la 5a edició, celebrada el març de 2019, hi van prendre part 700 persones, la xifra més alta de totes les edicions.

La Marxa del Pelegrí és una activitat impulsada per l’Ajuntament de Manresa, Manresa 2022 i la Fundació Turisme i Fires de Manresa, que compta amb la complicitat dels ajuntaments per on el passa el darrer tram del Camí Ignasià, d’un centenar de voluntaris i d’un bon nombre d’agents públics i privats de Manresa i la comarca.

 

La Marxa del Pelegrí compta amb el patrocini de Fundació La Caixa i Spar.