Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Aquesta nit es farà un tractament fitosanitari als pins i cedres de diferents punts de la ciutat

Aquesta nit es farà un tractament fitosanitari als pins i cedres de diferents punts de la ciutat


09/12/2020

De les 23 h a les 5 h de la matinada es farà una ruixada per combatre la processionària, un insecte lepidòpter que ataca totes les espècies de pins i cedres.

 

La Unitat de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Manresa informa ue aquesta nit (de les 23 h del vespre a les 5 de la matinada de demà, aproximadament) es farà un tractament fitosanitari als pins i cedres situats a diverses àrees de la ciutat.

Aquest control és una mesura necessària per a la salut dels arbres i permet combatre la processionària, un insecte lepidòpter que ataca totes les espècies de pins i cedres. El tractament es farà amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de l'arbre. L’actuació es realitza en horari nocturn per evitar molèsties als veïns. 

És recomanable que els habitants d’aquestes zones, en aquest horari, tanquin portes i finestres, retirin els animals domèstics, aliments i objectes dels balcons i no passin sota la màquina aplicadora durant la feina. 

Els treballs es faran als següents carrers i zones de la ciutat: 

  • Congost, pins del costat de la carretera de Sant Joan
  • Escola Puigberenguer
  • Turó del Puigberenguer
  • Font dels Capellans (carrer Granollers)
  • Carrer Pau Picasso
  • Balconada, sector oest

 

 * Fotografia: Pixabay/Efraimstochtez