Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa Turisme proposa circuits d'orientació en família per l'Anella Verda durant els caps de setmana

Manresa Turisme proposa circuits d'orientació en família per l'Anella Verda durant els caps de setmana


12/11/2020

La proposta, en col·laboració amb Anella Verda i Dinàmic Guies de Muntanya, compleix amb tots els protocols de seguretat.

 

Manresa Turisme ofereix, a partir de diumenge 15 de novembre, circuits d'orientació per l'Anella Verda de Manresa, pensats per fer en família o grups bombolla de màxim 5 persones. Es tracta d'un circuit d'uns 4-5 km aproximadament, pensat per a tota mena de públic, on a través d'un mapa que es lliurarà a cada grup s'aniran buscant un seguit de fites fins a completar el recorregut. Una manera de gaudir del paisatge natural que envolta la ciutat, tot fent un joc de descoberta.


L'activitat s'iniciarà amb una explicació a càrrec de Dinàmic Guies, que lliuraran el mapa al grup, explicaran el funcionament de l'activitat així com els elements més destacats o singulars de la ruta que faran. Tot seguit, el grup durà a terme l'activitat seguint el mapa fins a tornar al punt inicial, on faran la cloenda de la proposta.


L'activitat podrà fer-se els dies 15, 22 i 23 de novembre, sortint i acabant a la Torre Lluvià de Manresa, entre les 9.30?h i les 13?h, en grups esglaonats cada 10 minuts i amb un cost de 15 € per grup de màxim 5 persones. Per tal de garantir els aforaments i el correcte funcionament de l'activitat, serà imprescindible fer reserva prèvia a través de la web www.manresaturisme.cat  on s'haurà d'escollir una de les sessions disponibles.


Aquesta activitat compleix tots els protocols de seguretat marcats per la situació de pandèmia.