Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament de Manresa posa en marxa un nou portal web amb tota la informació municipal relacionada amb el coronavirus

L'Ajuntament de Manresa posa en marxa un nou portal web amb tota la informació municipal relacionada amb el coronavirus


20/05/2020

El nou espai s’estructura en diferents apartats i recull tota la informació generada pels diferents serveis municipals, així com les últimes novetats relacionades amb les mesures i normatives impulsades pels governs de la Generalitat i de l'Estat.

 

L’Ajuntament de Manresa ha posat en marxa un nou portal web amb informació relacionada amb el coronavirus que recull tota la informació generada pel consistori i els diferents serveis municipals, així com les últimes novetats relacionades amb les mesures i normatives impulsades pels governs de la Generalitat i de l'Estat.

 

El nou espai agrupa i ordena els continguts que s'han anat generant al llarg d'aquests dos mesos de crisis sanitària per la pandèmia de la Covid-19 i que fins ara s'integraven directament en diferents apartats de la web de l'Ajuntament de Manresa. D'aquesta forma, l'usuari pot accedir amb més facilitat a la informació que busca i veure, a simple vista, el gran volum d'informació que té al seu abast sobre la situació del coronavirus a Manresa.

 

L'adreça del nou portal, al qual es pot accedir directament des de la web municipal, és www.manresa.cat/covid19 , s'estructura en diferents apartats i ofereix una àmplia varietat de continguts, que van des del document de les Bases del Pla Local per a la Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa fins a una breu explicació de què és el coronavirus, com es transmet, com actua i com hi reacciona el nostre sistema immunitari.

 

També hi ha un apartat d'Actualitat, que dona accés a les últimes notícies relacionades amb la covid19, bans i resolucions municipals; i un altre de Telèfons i contactes de les oficines i instal·lacions de l’Ajuntament de Manresa, així com telèfons d’emergències, salut, etc. I un enllaç a la tramitació de la cita prèvia per a l’atenció presencial a diversos serveis municipals.

 

En la secció de Serveis, iniciatives i mesures municipals es poden trobar les mesures econòmiques, fiscals i socials que ha adoptat l’Ajuntament de Manresa per combatre les conseqüències de la crisi del coronavirus a la ciutat i també a la informació més rellevant relacionada amb la pandèmia, agrupada pels diferents serveis municipals: cooperació, cultura, dona, ensenyament, esports, joventut, etc.

 

Finalment, també ofereix un apartat de recomanacions a nivell local i un llistat d’enllaços d’interès relacionats amb el coronavirus Covid-19 com informacions de la Generalitat, l'estat de la Covid-19 a Catalunya i arreu del món, etc... Des de la portada s’accedeix directament a les notícies, l’estat actual de la Fase 1 del desconfinament, als diferents serveis a través d'unes icones dels temes, enllaços concrets de la Generalitat i xarxes socials de l’Ajuntament de Manresa.