Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Segona acció de neteja de la llera del Cardener a càrrec d'entitats i voluntariat

Segona acció de neteja de la llera del Cardener a càrrec d'entitats i voluntariat


02/11/2016

Aquest dissabte 5 de novembre es continuaran les tasques de neteja, poda i desbrossament de la llera del riu Cardener que es va iniciar el passat 17 de setembre, en una acció col·lectiva i voluntària, en el marc del projecte d’apadrinament que la Fundació Rosa Oriol i l'Obra Social "La Caixa", i el programa #Invulnerables, han fet d’un tram del Parc del Cardener.


 

Aquest dissabte es portarà a terme la segona acció de neteja i adequació de la llera del Cardener al seu pas per Manresa, en el marc del projecte d’apadrinament que la Fundació Rosa Oriol i l'Obra Social "La Caixa", i el programa #Invulnerables, ha fet d’un tram del Parc del Cardener.

 

Aquesta segona acció té com a objectiu principal finalitzar les tasques de neteja, poda i desbrossament, que ja es van iniciar en la primera acció col·lectiva el passat 17 de setembre. Concretament es pretén preparar el terreny per millorar la connexió entre el parc Josep Vidal i la llera, i la de restaurar el bosc de la ribera amb salzes, verns i freixes, un projecte en què l’Ajuntament de Manresa ja està treballant.

 

Les accions de neteja com les que s’estan portant a terme gràcies a la tasca d’entitats de la ciutat i voluntariat, són per descobrir un espai desconegut  per a una bona part de la ciutadania, i que s’adequa per poder-hi passejar, jugar i gaudir de la natura que l’envolta.

 

El punt de trobada de voluntariat i entitats serà al costat de la Carpa del Riu el dia 5 de novembre a les 9 del matí.