Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Estudis

Estudis


Projecte de renaturalització de Can Poc Oli:

Avaluació de l’estat del poblament de peixos del tram final de la riera de Rajadell.  Centre d'estudis dels rius mediterranis (CERM) (2021).

Memòria dels resultats de mostreig del poblament de peixos del tram final de la riera de Rajadell, abans de desembocar al riu Cardener, realitzats amb l'objectiu de: a) avaluar l’impacte de la resclosa de Can Poc Oli i b) conèixer l’estat actual del tram final de la riera al mateix temps que es deixen d’aplicar adobs a la seva riba dreta, en el marc del projecte de restauració de l’entorn de l’antiga discoteca “Pont aeri”.

Plantes vasculars que creixen espontàniament a la finca de Can Poc Oli. Florenci Vallès Sala (2021).

Inventari de plantes vasculars que creixen espontàniament a la finca de Can Poc Oli, a l'inici del projecte (octubre de 2021).

Inventari de mol·luscs i ortòpters a Can Poc Oli vell. Sergi Fernández Soto i Àlex Pérez Ferrer.

Després d'una activitat formativa d'identificació de mol·luscs i ortòpters realitzada a la finca de Can Poc Oli vell, es va fer un resum de les espècies trobades.

Seguiment biològic pel projecte de renaturalització de Can Poc Oli. Marc Illa Llobet (2021)

Per tal de començar a recollir informació sobre la fauna present a l’espai en un moment inicial del projecte de renaturalització, es va encarregar aquest estudi amb l'objectiu de: 1) definir seguiments de fauna que siguin repetibles i que s’ajustin a l’àrea d’estudi i 2) generar les primeres dades a la zona.

Altres:

Estudi de seguiment del tòtil i altres amfibis a la ciutat de Manresa Societat Catalana d'Herpetologia (2019)

Estudi sobre l'estat de les poblacions reproductores d'amfibis als voltants de Manresa.

Diagnosi i propostes de conservació i millora del riu Cardener al seu pas per Manresa. Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis (2018)

L'estudi identifica les àrees amb més potencialitat per a la conservació i la rehabilitació ambientals a l'entorn del Cardener al seu pas per Manresa.