Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Fem dissabte 2017

Fem dissabte 2017


El passat dissabte 13 de maig va tenir lloc la jornada “Let's clean up Europe”, emmarcada dins la campanya europea de sensibilització ambiental, en la qual milers de persones d'arreu realitzen la neteja i recollida selectiva de deixalles a rius, boscos i platges. L'objectiu és que la societat prengui consciència de la importància de reduir, reciclar i reutilitzar i, així, afavorir actituds cíviques i de responsabilitat vers el medi.

La jornada de sensibilització ambiental que es va desenvolupar a Manresa, sota el lema “Fem dissabte al Cardener“, va consistir en la recollida d'escombraries que s’acumulen a la vora del riu Cardener al llarg del Passeig del Riu i en la recuperació d’un espai a la llera del riu situat al costat del Parc de Josep Vidal. Els treballs de recuperació es van iniciar amb el desbrossament de canyes i esbarzers, que van deixar al descobert un espai de platja a la vora del riu.  Després es va separar la brossa i es va fer una recollida selectiva en sacs grans.